Sjuk..

Jäkla skit, tror jag håller på att bli sjuk. Jag är aldrig sjuk!!
Eller jag sjuk och sjuk, jag har hostat som en idiot nu i snart två veckor och det bli lixom bara värre och värre. Så igår hosta jag så jäkla mycket att jag hade värsta huvudvärken och var helt öm i hela kroppen. Kunde knappt sova på natten för att jag hosta som en galning. Mike fråga mig hela tiden om jag behövde medicin, men jag är väldigt skeptisk till "medicin" som man kan köpa i affären. Men nu i förmiddags hosta jag så mycket så jag tänkte att det var värt ett försök, så jag körde till affären och köpte hostmedicin, en för under dagen o en till natten. Blev sa chockad när jag stod där i affären och ska betala, sa ber expediten mig om mitt körkort. Jaha tänkte jag och gav det till henne, sen när jag kommer ut till bilen tänkte jag, vad skulle hon med det till. När jag kommer hem hittar jag i min påse en lapp där det stod att man maste vara 18 för att köpa hostmedicin som innehåller "nåt ämne" det va tydligen for att förebygga teen abuse.
Då frågar jag mig själv, hur kan man abuse hostmedicin, jag tog den utsatta dosen och höll på att avlida. Det var så sjukt äckligt att jag höll på att smälla av. Men men, folk är ju beroende av cigaretter och det är ju sjukt äckligt det med!

Från mitt lidande till något helt annat. I helgen hade vi Helena och Anthony över, villket var lika trevligt som alltid.
Vi grillade, gick till poolen och bara chillade. På söndagen körde vi till Jersey Garden, villket är ett jättestort köpcentrum. Sen efter det körde vi till Ikea och handlade lite smått och gott. Nu till helgen ska Mike och Anthony åka ner till Atlantic City och gå på casino, så jag åker hem till Helena och chillar i Hoboken. Så det ska bli kul, kanske går och får lite ansiktsbehandling eller nåt liknande.

Nä nu ska jag fortsätta tvätta!

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Emma

Whiskey ska hjälpa mot hosta tror jag ;) krya på dej gumman

Postat av: Sofie

Jasså det säger du :) då kräker jag väl på kuppen med, hihi!

Tack så mycket min vän!

Kramar

Postat av: Pappis

Hur är det med dig min tös, du skulle ringa idag men jag har inte hört någon signal? Whiskey var ingen dum idé, jag och Sanna tittar på kommisarie Lewis och dricker whiskey(jag alltså). Du kan ju ringa imorgon eftermiddag. Puss

Postat av: Pappis

Provar igen ! Hur är det min tös med hostan, du skulle ringa idag men jag har inte hört något.

Det var inte ett dumt förslag om att dricka whiskey, jag och Sanna tittar på kommisarie Lewis och dricker whiskey. Puss......Postat av: Emma å Theo =)

vi saknar dig!!!!

Postat av: Pappis

Long time no blogg....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback