Memorial Day!

Hej o hoop! Ligger fortfarande i sägen i göttat mig. Idag är det memorial day o vi ska hem till hans päron o grilla. Åska som fan inatt, vakna av att Mike gick upp o stängde fönstrena för att det regna som fan, o vi hade dom på vid gavel för det va typ 30 grader här inne. Sen börja det mullra ja jävla, låg här under täcket o va skit skraj, haha! Nä nu ska jag ta o baka scones till mig o make :) Btw har jag berättat att mamma, pappa o lillstrumpan kommer den 26 aug?! Wooooohoooooo cant wait! Då är det exakt ett år sen jag såg mami o papi :) Well, have a beautiful day!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Veckan i bilder!

Ska snart laga middag så jag slänger snabbt in lite bilder :) Va ju o gjorde naglar innan o blev väl sådär nöjd, är ju van vid high end mani, men med tanke på att där jag bruka gå innan kostar $120 och detta stället jag gick till idag kosta enbart $40, så kan ni ju tänka er att det blev lite lägre kvalitet. Men men, dom fungerar. Här kommer lite bilder iallafall :)

Det va väldigt varmt denna veckan och som ni ser så blir det varmare :)




Va i Maplewood på lite tidsfördriv!






Så här gott sover man när man är utomhus :)




Mina fina strumor, hahaha!




Efter en hård vecka ser det ut såhär!



Nä nu ska jag gå o tillaga litta middag om vi ska få mat idag :)


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Naglar o exzem..

Hej o hopp! Fan vad göttigt med helg! Om 45 minuter ska jag iväg o fixa mina naglar, har inte haft påbyggda på mer än ett år o har kämpat som fan med mina exzem. Det jag har på fingret som varit det största problemet har blivit bättre så jag tänkte prova o se, fungerar det inte o blir värre får jag ju ta bort naglarna. Efter salongen ska jag iväg o kolla lite klänningar, vill ha en lång klänning till kryssningen. Plus att jag måste köåa en vit skjorta o beiga byxor till nåt jävla familje foto som jag nu tvunget ska va med på, fan att vi gifte oss, annars hade jag sluppit :/ Nä nu måste jag gå o smörja mig! Kommer lite bilder senare idag, det är fan att man inte kan ladda upp från iphonen. Jaja, Peace out!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yes officer!

Jaha du! Blev precis pulled over for att jag skickade sms. Böter på $130 jävla dollar! Suck, ja det va dumt!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Maplewood

Sitter i Maplewood med bebisen och njuter av det fina vädret. Är väl en 27 28 grader ute, så jag njuter för fulla muggar :) Mamman är i affären o jag hängde på för att gå till posten. Så nu sitter jag här o väntar på en bänk, göttigt! Det enda som saknas är en stor mjukglass, mums! Hoppas ni har en fin dag! Kramar

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yaay!

Yay jag överlevde tandläkaren, och jag hade inga hål woohoo! Lite konstig med tanke på att tandläkaren i Sverige sa att jag hade 4 på gränsen till hål. Men eftersom tandläkaren i detta landet faktiskt kännar pengar på mig o mer om jag har hål, så tror jag på vad han säger. Hade dock två lagningar som jag va tvungen att fixa, så jag ska dit om en vecka igen o fixa dom. Men men, svin snuskig va där med, fast folktandvården är dumma i huvudet så är där iallafall rent o sterilt. Här va det bara blä! Jag sa till Mike att hela rummet va ju för fan piss gult o från 1800 frös ihjäl! Jaja alla kan jubinte va så hippa som Sweden, eller hur?! :) Nä nu ska jag fortsätta äta mina Jelly Beans o titta på So you thinking touchen dance! Natti

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tandläkaren

Sitter på jobb o svettas, ska till tandläkaren ikväll o jag är livrädd! Det kör i magen på mig o jag är svimfärdig! Jag vet att det bara är en undersökning o att det inte gör ont men ändå är jag hysterisk! Är väl lite rädd för vad han ska säga, har garanterat hål! Plus att detta är första gången jag går till tandläkaren här. Jag följde med Mike för att träffa tandläkaren så jag kunde bedöma om jag ville gå till han eller inte. Han verka trevlig o så men jag menat han är tandläkare hur kul kan han va lixom! Jaja jag har iallafall ont i magen o är jättenervös! Wish me luck!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Överlevde!

Woohoo we lived! Så jäkla efterblivet, jaja vi är alla vid liv, så länge detta inte är heaven dock :) Nä jag måste göra mig redo för En dags shopping nu! Ha en bra söndag!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Once again..

Hej o hopp! Första gången jag provat att blogga från iphonen så jag vet inte hur det kommer se ut när jag är klar, haha! Jaja, idag är det lördag o jag har inte gjort ett smack mer än städat, aldrig kul men är tyvärr ett måste. Ikväll blir det bara mys, dricka vin och svulla är vad jag är bäst på. Mike bantat ju dock så jag får va fet själv. Han har faktiskt varit jätteduktig dom senaste två veckorna och han har än så länge gått ner 3 kg. Så han är så duktig så :) Imorgon bär det av till ett outlets som ligger i södra Jersey, ska bli riktigt kul faktiskt. Ska shoppa en massor till kryssningen. Nä nu ska jag bädda ner mig o soffan, sjukt kallt i lgh villket är jävligt märkligt med tanke på att det är 25 grader ute, men men. Ha en fortsatt trevlig lördag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

50års fest.

Igår va jag och Mike på 50års fest ute på Long Island.
Det va Mikes faster som fyllde år. Och som vanligt när det är hans familj så blir det helt utflippat.
Hans systrar som är av en annan klass så att säga, satt och kasta nötter på varann, så jävla omoget!
Men bortsätt från att hans systrar satt och kasta mat och att hans mamma blev lite grumpy för att jag inte ville dansa, så va det trevligt.
 
Speaking of dancing- Jag fattar inte varför människor inte kan fatta att vi svenskar inte är några salsa dansare.
Jag är ju förfan stel som ett kylskåp, för att jag ska loose up måste jag ha hinkat i mig ett par drinkar för att kunna dansa utan att hålla på att dö av embarassment. Men istället så blir dom lite stötta för att man säger nej.
Igår va Mikes mamma och systrar, som är väldigt duktiga på att dansa, uppe och dansa på festen. Efter en stund så kommer Mikes mamma och säger - Sofie, Sofie! Kom och dansa! Jag tittar på henne med fasa och säger Nej tack! Istället då för att säga Nehe och gå så måste man ju se ut som om man sålt smöret och tappat pengarna. Sen kommer hon en stund senare när vi höll på att städa och säger Sofie dansar inte du, amen NÄÄÄ!
Jaja hon lär väl sig med tiden hon med.

Idag är det iallafall Morsdag här så once again blir det till att dra hem där och uggla.

Just det, Imorgon börjar jag mitt nya jobb. Bebisen jag ska ta hand om föddes för fyra dagar sen så det är en riktig färsking. Men det ska bli kul, älskar ju bebbar :)

Tog ett foto av min kalender jag har i köket. Köpt på den skandinaviska festen vi går på varje sommar :)
Tyckte bilden va somrig och svensk :)



Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Genus!

Men tanke på att vi alla får tycka vad vi vill, känner jag att jag bara måste uttrycka mig om detta ämnet!

Igår bloggade en vän till mig om en blogg hon hittat, där mamman i fråga valt att klä sin son i alla sorters kläder. Och i detta specifika inlägg hade hon lagt upp en jättesöt klänning som hon valt att klä sin son i.

Alltså vad är det med denna värld, jag menar inte att pojkar enbart kan kläs i spindelmannen o blått, men en KLÄNNING!!! Seriöst! Jag håller absolut med om att barn ska få vara barn, och att vissa människor tar det för långt när dom gör allt för att sina pojkar ska vara "pojkiga" och att deras flickor ska va så prinsessiga som möjligt. Om man väljer att klä sina barn i alla möjliga färger och mönster är väl en sak, men när man tar det så långt som att klä sin son i klänning tycker jag att man överdriver.

Jag har på senaste tiden läst många genusbloggar, varför vet jag inte för jag blir bara irriterad.
Men något jag märkt är att man kan klä sin son i klänning och man säger att man vill klä sina barn i alla dess kläder. Men varför klär man då inte sin son i både klänning och spindelmannen tröja?

Dom genus bloggar jag läst gör ju bara tvärtom, klär sin son i rosa och sin flicka i blått. För mig är genus att man skippar alla könsbestämda kläder och klär sina barn enbart i unisex. Där är en specifik blogg där mamman har två barn, en flicka och en pojke. Sin flicka klär hon mestadels i unisex kläder, vilket är fullkomligt normalt enligt mig.
Men för att provocera så mycket som möjligt klär hon sin son i hello kitty, rosa och allt möjligt "gulligt" För mig är inte detta genus, för mig är det att provocera och det bara skriker titta på mig, jag vågar klä mitt barn i rosa!

Men som sagt vi alla gör som vi vill med våra barn!

Tack och Adjö!

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Rabatt

Sorry for sjukt dalig uppdatering men jag har tappat motivationen att blogga.
Plus att det finns typ inget att blogga om, hander inte ett skit nu for tiden.

I helgen har vi inte precis gjort nagot.
I lordags va vi pa en birthday middag, o sen i sondags va jag sa bakis sa jag todde jag skulle avlida.
Dock hade vi bestamt att vi skulle fixa var lille rabatt sa det va bara att hoppa in i bilen o se glad ut.
Iallafall vi kopte lite blommor o jord o akte hem for att plantera. Det va fan ta mig svarare an jag trodde. Jag har aldrig planterat for sa det va ju bara o tippa pa hur man skulle gora. Men men, det blev ganska bra. Denna rabatten fick bli var ovningsrabatt o sen nasta sa vet vi hur man gor :)

Har fatt ett temporart jobb oxa, i tva manader.
Ska hjalpa en mamma med hennes ny fodde och tva aring. Sa det ska bli kul. Tycker ju om bebisar :)

Na nu maste jag ta tvatten.


Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()