I DID IT!!

Fatta jag har övat i tre dagar, tre jävla dagar tog det för mig att lyckas lära mig att göra en utåtbakad fläta.
Lide lycklig! Dom blir fortfarande inte perfekt, men jag lyckades iallafall!

Idag åkte pappa till afghanistan, känns lite konstigt men det ska nog gå bra. Han finns i mina tankar hela tiden!

Nu ska jag åka hem till Mikes föräldrar o äta tårta, suck! En dag kommer jag bli fet av allt detta här tårtätandet!

Jaja puss på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Paket.

Fick litet paket idag, alltid kul!
Hade beställt vinterjacka, snowboots och en tröja.
Och hör o häpna, allt passade :) Så skönt, så slipper man hålla på att skicka tillbaka. Beställde då en brun vinterjacka eftersom min peak performance är i Sverige. Beställde en S så jag va lite rädd att den inte skulle passa, men den satt bra. Köpte även ett par snowboots, Mike envisades med att jag behövde ett par såna så det fick bli ett par i rosa, of course! Va lite osäker när jag skulle välja storlek för jag har ju lite märkliga fötter, dom är ju väldigt långa men mycket smala. Men som tur va hade dom halva storlekar villket alltid är bra eftersom jag oftast är mitt i mellan 40 och 41 alltså 9 och 10 i amerikanska storlekar. Så jag beställde en 9 1/2 och den satt bra, lite bred men det kommer jag aldrig ifrån. Hade behövt gå ner en hel storlek för att få dom bra på breden men då får jag inte ner skonken på längden. Ja gud villka problem. Sen beställde jag även en tröja igår, o ja jag vet inte. Hade det inte varit för att jag inte betala mer än $30 hade jag nog lämnat tillbaka den, den va mycket snyggare på hemsidan, o den sitter jättekonstigt. Jag beställde en S o ja om jag inte gått ner brutalt mycket i vikt sen förra gången jag köpte något i S så va den väldigt stor. Men den är 50% bomull 25% nylon 25% ull så jag tänkte att jag kan nog krympa den lite o dra rätt den när den är blöt.
Vi fick även vårat soffbord nu i veckan och här om dagen satt Mike ihopa det, jag är nöjd. Det så inte riktigt ut som jag trodde men jag gillar det. Det bästa med det är att där är två lådor på var sida av bordet, o låder kan man aldrig få för mycket av när man bor i lägenhet. Vi fick även vårt skåp/bänk som vi ska ha bakom soffan, o Mike satt ihopa en del av det igår, men sen höll han på att få ett nervsammanbrott för det va svårare än vad han trodde så han gav upp för kvällen. Tror nog han fortsatter i kväll. Lägger upp bild när det är klart. Annars så börjar lägenheten ta form, o det ska bli så skönt när vi är klara.

Nä nu ska jag göra mitt dagliga telefonsamtal till Helena o sen blir det till att börja förbereda middagen, ska ha rester sen igår pasta carbonara men jag tänkte jag skulle steka lite sparris till, o dom tar ju en lite stund med tanke på att man måste skala skiten om man inte vill tugga ihjäl sig :)

Ha en bra fredag, puss
ps.här kommer lite bilder på det jag beställde, vår nya rislampa o vårt soffbord.




Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Chock!

Okey, så idag har varit en allmänt pissig dag!
Kunde inte somna igår pga att jag mådde jätteilla efter att ha ätit alldeles för mycket tårta.
Lyckades somna vid halv två, vaknade sen vid fyra och kunde inte somna om. Sen kvart över sju va det dax att köra Mike till tåget. Gick och la mig när jag kom hem igen och vaknade inte förrän kl 12. Har skit ont o skuldrorna och i svanken, känner mig febrig fast ingen temp. Idag blev vårt soffbord och vårt "skåp" som vi ska ha bakom soffan levererat. Tre mega paket dumpade ups på vår veranda. Skit lätt för mig att bära in, jag vet att det inte ingår i ups arbetsuppgifter att hjälpa människor att bära in det dom levererar men va fan, han såg ju lätt på mig att jag skulle ha serious problems att bära in skiten, erbjuder han sig att hjälpa, icke utan han knallar vidare med sina paket. Så där stod jag, men tre paket som var säkert 2m långa o vägde säkert 15kg styck. Och dessutom mådde jag skit. Först tänkte jag lämna skiten ute men det har regnat hela natten och jag våga inte riskera att det skulle bli bött. Visst solen sken men man vet aldrig, hade ju varit snyggt om man lämnat det ute och möblerna blev förstörda. Jaja efter många svordommar och ett nervsammanbrott fick jag in det :)

Annars har jag inte gjort ett smack idag, snacka lite skit med Helena en timme, but thats it!

Igår va Mikes mamma och ena syster här och fikade. Asså ursäkta men hans syster är ta mig fan iq-befriad.
Under en månads tid har jag letat som en idiot efter mitt hårspray och hår mousse. Och jag har tänkt och undrat hur man kan göra av med två stora flaskor, men kom fram till att det är väl sånt som händer när man flyttar. Man blir av med saker. MEN då fick jag reda på igår vart dom tagit vägen! Mike fråga sin mamma igår om hon visste vart hans dvdväska tagit vägen, och då säger jag lite klämigt att väskan och min mousse och hårspray har nog rymt tillsammans. DÅ säger hans syster, eh jag har din mousse och hårspray. Jag vänder mig om och tittar på henne och säger WHAT?! Eh ja jag har den. Och jag bara asså vet du hur länge jag letat efter det och så har DU det!!!! Då visar det sig att när vi flytta lämna jag ett par saker kvar tex hårspray och mousse som jag skulle ta med till lgh nästa gång vi åkte och hämta saker. Då har alltså hon gått in på Mikes rum och tagit det. Då säger hon, ja jag hade inte tid att föna håret när jag skulle till jobb och jag behövde lite mousse så jag gick in och tog det, asså du kan få tillbaka det. EH JAAAA, jag ska ha tillbaka det, det är ju för fan mitt. Asså hur kan man bara gå in och ta något utan att fråga. Jag menar om hon bara gått in på Mikes rum och lånat lite är väl inget, men att gå in på hans rum och ta det och sen inte lämna tillbaka det. Och man kan ju undra om jag inte sagt något igår hade hon någonsin sagt något?! Och sen att sitta och säga ja jag använder inte det du kan få tillbaka det, amen ursäkta vadå jag använder inte det, det är ju mitt. Du ska för fan inte ha det överhuvudtaget!!! Sen när dom gått så säger jag till Mike, asså vad är det för fel på din syster, och så han då ah vadå hon lånade ju det bara, LÅNADE BARA hon lånade inte det bara det, för hade jag aldrig påpekat det hade jag aldrig fått tillbaka det. Är det konstigt att man tycker att hon är dum i huvudet, NEJ!!! Ja herregud!!

Måste bara vissa en bild på idag när jag skulle äta yogurt.
Asså ni kan ju föreställa er chocken jag fick när jag öppnar yohurten och ser det här!



Det ser ju för fan ut som play dough, och det smakade bara kemikalier. Detta serverar dom sina barn, jag hade aldrig gätt detta till mitt barn det vill jag lova.

Jaja nu ska jag köra o hämta Mike, suck*orkar inte*

Puss o kram <3

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

"It´s a beautiful day"

Asså det lätt bästa med att bo i New Jersey förutom att det är nära till Manhattan är ju vädret.
För fast vi har även vinter här oxå så kommer den inte förren mycket senare. Ta som igår, då va det 17 grader o strålande sol hela dagen. Hur ofta händer det att det är 17 grader o sol i November i Sverige. Never.
Jag stod o titta ut genom fönstret nu för en stund sen o jag tittade på den underbart blåa himlen o dom otroligt vackra träden med sina röda löv. O jag kände mig alldelles varm inombords. Tänk vad lite sol kan göra. Tänk vad beroende man är av att få lite sol. Jaja skit snön kommer hit oxå o det är bara en tidsfråga, ibland önskar jag att jag flyttat till Florida i stället. Jag har försökt att få Mike till att vilja flytta dit men icke, jag menar why not?! Hans mormor o morfar bor där o även hans aunt and uncle. Så vi hade ju kunnat flytta dit me, men näääää han måste va nära mammis o pappis, MES! Nä men han måste va nära the city för att kunna göra det han gör. Men en dag, då SKA jag flytta till Florida. För er som inte varit i Florida så är det the most magical place on earth. Nä nu överdriver jag en aning, det är fuktigt o fruktansvärt varmt. Du riskerar att bli uppäten av en alligator vart du än går, o ormar o spindlar kryllar där av, giftiga sådana. Men trots allt det så älskar jag Florida o hade gärna bott i värmen 365 dagar om året.

Går va jag o Mike o kolla uggs till mig, har ju aldrig vari super intresserad av uggs men Mike tyckte tvunget att jag skulle ha ett par. Så igår åkte vi till rikemans köpcentret här runt hörnan o kolla uggs. Asså helt sjukt hur ett köpcenter kan va så uppdelat. Vi brukar åka till ett köpcenter vid Mikes föraldrar som har dom vanliga affärerna o sånt o jag tycker mycket om det köpcentert. Men nu när vi flytta så är vi jättenära ett annat köpcenter men som är mer för människor som har en årslön på mycket pengar. Men iallafall så körde vi dit o när vi kommer in på parkeringen så är det typ bara fancy cars o jag bara tänkte herregud vad gör vi här. Hahaha!

Jaja men ni får ha en fortsatt trevlig dag, nu ska jag gå o göra ingenting!
Oh Grattis till alla pappor där ute, framförallt min egen! Älskar dig pappa, puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Min älskling got me flowers :)








Är dom inte fina :)

Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()

Happy Birthday to Me!

Jaha då fyller man 24 år idag då.
Känns väl som villken dag som helst, Mike fråga mig i morse när jag släppte av han vid tåget vad jag skulle göra under dagen o jag tittar på han o tänker vad menar han. Han säger ja men det är ju din födelsedag, o jag tänkte ja ok?
I detta landet är födelsedagar även fast du är över 18 något stort och något som ska firas.
För mig är det lite konstigt, jag mer visst har vi alltid firat våra födelsedagar men det va ju något speciellt o kul när man va yngre, nu när man är vuxen o har allt man kan önska sig så är det inte så speciellt längre. Man behöver inte köpa en massa grejer o hålla på, ett grattis o jag är nöjd! Under flera veckor har Mike varit på mig o frågat vad jag har velat ha för mig födelsedag o jag har sagt inget, jag har allt jag ville ha, visst att där finns en massa saker jag hade velat ha till lgh men det är något som vi kommer köpa tillsammans. Visst att jag kan väl klart önska mig typ något dekorativt av han, men ändå! Om jag ska vara ärlig, det ända jag faktiskt önska mig detta året är att få träffa mina föräldrar o med tanke på att jag vet att det inte kommer hända så är jag nöjd som det är! Men Mike ensvisades med att han skulle köpa något, så nästa helg ska vi köra o kolla uggs till mig.

Fick även mitt paket idag, woohoo!
I lördags hade posten satt en lapp på vår dörr där det stod, Sorry we missed you o att jag kunde komma o hämta paketet på posten. Idioter, jag va hemma hela lördagen o det är då ingen som ringt på vår dör för att leverera något paket. Det är säker som Helena sa, att dom varit så jävla lata att dom bara gått upp till dörren o satt lappen o sen gått igen. För som sagt där va ingen som ringde på vår dörr i lördags o vi va hemma hela förmiddagen o helt plötsligt satt lappen där. Men men för en stund sen lyckades jag lokalisera mig till posten o hämta ut mitt paket. När hon ger det till mig så bara gled det ur händerna på mig, hahaha va inte alls bered på att det skulle va så tungt, haha! Kom hem o slet upp det, o där fanns en massa godheter o mina efterlängtade skärp, har gått i två o en halvmånad med Helenas skärp. Så det va på tiden att ge tillbaka det.

Ikväll ska Mike o jag på Red Lobster.
Det är en amerikansk skaldjurs kedja, o jag älskar ju skaldjur!
Mike tycker då inte alls om den här restaurangen så jag får aldrig komma dit, men idag är det jag som bestämmer så ikväll blir det red lobster, namnam!

Solen skinner även för mig idag, igår vad det riktigt ruggigt o det rengnade o blåste hela dagen. Men idag är det klar blå himmel o 15 grader. Oh jag tror ju då självklart att det är för att det är min födelsedag som solen skinner! :) Säkert mormor som fifflat med vädret så det skulle va fint på min dag <3

Nä nu ska jag gå o duscha, Mike ska gå lite tidigare från jobb idag så vi hinner får bord innan att det är mitt i natten.
Här kommer en bild på mina godsaker :)

Tack mammis o pappis, love you <3

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Soffan har äntligen kommit!! *känsliga läsare varnas!*

Idag har äntligen vår efterlängtade soffa kommit o den såg ut som jag kom ihåg den haha, el jag hade ju aldrig sätt den i granit, färgen vi valde, men för övrigt såg den ut som jag kom ihåg. Idag har vi även varit på ikea o köpt bla en lampa, mycket nöjd.

Alla som känner mig vet att jag har stora problem med eksem o nu i veckan har det blivit ännu värre, jag har vägrat att gå till doktorn men i fredags stod jag inte ut, så jag sa till Mike att du får boka en tid till doktorn för jag klarar det inte mer. Det kliar som in i helvete rent ut sagt o jag vaknar om nätterna av att jag kliar till det blöder, sen börjar det vätska sig o skit. Så jag har ju då varit halvt handikappad den senaste veckan o har inte kunnat använda höger handen. Så på torsdag ska jag träffa en av NJs främsta dermatologer o se om han har något att erbjuda mig som jag inte redan prövat, man har ju testat en del krämer genom åren. Men men det är lördag kväll o jag orkar inte sitta här mer, nu ska jag umgås med mannen o njuta av sällskapet :)

Här kommer lite bilder på soffan o mitt äckliga eksem!(bilderna är ingenting jämfört med hur det ser ut på riktigt)










Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

1a November.

Nu börjar det banne mig bli vinter på riktigt. Är väl en 10-11 grader här, burrr!
Vill bara få vintern överstökad så sommaren kan komma igen!
I lördags va vi i Hoboken hos Helena o Anthony, där gick vi ut på en tysk restaurang o jag åt pilgrimsmusslor, inte jättetyskt men va fan, dom hade bara kalvschnitzel o nä tack o sen typ massa korvar o det va jag inte alls sugen på! Sen gick vi hem till dom o hängde lite innan Mike o jag körde hem. Både jag o Mike va jättetrötta så jag slockna som ett ljus när vi kom hem. Förhoppningsvis kan vi snart ha Helena o Anthony att komma över eftersom vi får vår soffa på lördag. Vi har även tittat lite på andra möbler, så såfort vi fått upp det så kan man börja ha folk över, ska bli kul.
Av någon anledning är vår granne hemma, villket hon inte brukar va kl 13.20 en måndag men det är hon, o det va ju själve fan vad hon väsnas, jag tror på fullt allvar att hon möblerar om i sitt sovrum. Hon går som en elefant o släppar saker över golvet. Börjar bli riktigt irriterande om jag ska vara ärlig. Igår natt kunde vi t o m höra henne snarka, jag menar va fan bara för att man bor i lgh betyder väl inte det att man ska behöva höra grannen snarka, golvet måste ju vara så tunt att jag börjar oroa mig för att jag ska ha hennes säng i mitt sovrum en dag!
Men men, nu ska jag äta lite lunch:)
Här kommer lite bilder från i lördags*va fan nu hammrar människan*


Hos H o A i Hoboken.

Äter cheese and crackers!

Min älskling!

På restaurangen.

Bröööd :)

Jag o baby :)

Mina scallops*pilgrimsmusslor*

Musslor, pommes o spenat, härlig blandning, men gott va det :)

Mikes mat, wienerkorv med potatismos o surkål :/ hehe!

Nä nu måste jag gå o ta tvätten,
Puss på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()