Adventsljusstake.

Nu har jag beställt 4st adventsljusstakar, hade igentligen behövt 6st men bara 4st gick på över $150. Så det fick räcka med 4st o så får jag köpa fler till nästa år.


4 sånna här fast i vit.

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Random

Tja,
Det har inte hänt för mycket i mitt liv sen igår, hahaha!
Fick precis veta att mamma o pappa har nu skickat mitt paket med en massa svenska godsaker, väldigt exciting!
I morgon ska jag o Mike ut o äta med det nygifta paret, vi ska till en restaurang i Hoboken. Det va tydligen en tysk restaurang villket fick mig till att inte va så exalterad, men sen påminde Mike mig om schnitzel o då blev jag genast lite gladare. Så det ska nog bli kul, det va ju ett tag sen vi sågs, visst vi sågs på bröllopet men då va där så mycket annat folk, är ju van att träffa Helena typ varje dag, men sen vi flyttat så har det inte blivit så mycket o jag saknar henne!

Igår lagade jag en av mina första maträtter som faktiskt lyckats utan att bli alldeles för salt eller färgen av en kolbit.
Ostgratinerade äppelkotletter hette det ;)
Man steker fläskotletter o lägger dom på en skiva äpple i en form, sen en massa ost på o sen skjuts in i ugnen.
Det va faktiskt gott tyckte jag, Mike som då uppför sig som en brud o tycker då tydligen inte om fläskotletter för där är för mycket fett på. Så han satt o gnällde o skar bort typ halva kotletten, MES! Så idag ska jag äta kotletten som blev över o så få jag väl steka lite kycklingfileer till han, så han får sin smalmat!

Nä men här kommer lite random pics :)


Precis utaför vår lgh.

Vår dörr, hehe!

Vår bakdörr o vår lilla "uteplats"

Bakom lghen, man kan parkeringsplatsen.

Vår "baksida"

Bakdörren igen :)

Min lyckade middag :)

Vad tycker ni om mina nya rosabandet diskhandskar ;)

Mike vill inte synas på bild när han sätter ihopa sitt skrivbord :)

Men jag lyckades få han ändå, mohaha!

Jag har blivit helt beroende av Goldfish crackers ;) Mums!

Nä nu ska jag plocka undan lite så det ser ut som jag gjort något när Mike kommer hem :)
Saknar er alla där hemma!
Puss Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Halloween

Kom just på att jag hade ju lovat lite bilder på ett hur här i närheten som tagit halloween till en helt annan nivå. Bilderna är inte jättebra men man kan ändå se va det är. Vill bara tilläga att på kvällen har dom rökmaskin på framsidan o sånna störiga blinkande ljus i fönstrena. Helt sjukt!!


As you can see these people are crazy!
Haha jag höll på att svimma första gången jag körde förbi, o sen när jag kom där på kvällen tänkte jag men herregud det brinner, men då va det bara deras rökmaskin, hahahaha!

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Bilder ;)

I know, I know jag är lite seg med bilder, men nu ska jag ladda upp dom!
Har ju haft lite problem med min svenska dator för av någon anledning så vill den inte ansluta till internetet, men nu har jag lyckat hitta Mikes usb minne o jag har fört över bilderna till hans dator. Inredningen av lgh går sakta men säkert, vi väntar fortfarande på var soffa från Macys, o det känns som att om man inte har soffa så är det svårt att dekorera resten av vardagsrummet. Vårt gästrum har vi förtillfället lagt lite på sidan för att konsentrera oss på resten av lghen. Men vi har varit o tittat lite på färgprover så det ska nog bli klart det med. Men som sagt här kommer lite bilder ;)


Vardagsrum innan vi målat.

Vardagsrummet när man står i vårat dinningroom.

Annan vinkel på vardagsummet.

Mikes pappa målar.

Stökigt, men målat i färgen ash grey.

Andra sidan av vardagsrummet med ena delen av vår tvbänk, gömd bakom lådor.

Vårt köksbord.

Köksbord.

Köket.

Köket.

Köket.

Köket.

Köket.

Toa.

Toa.

Toa.

Sovrum innan målning.

Nymålat o nya möbler.(Mike prövar våran dammsugare)

Våra nya sovrumsmöbler.

Sovrum.

Sängen.

Våra nya sängkläder.

Stökigt sovrum.

Sovrum.

Gästrum.

Helena framför vår huvud ingång.

Välkommen till Troy Village.

Ännu en "skylt"

Nu ber vi en bön att jag kan ladda upp alla dessa bilderna!!!!

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()

Snart en vecka!

Hej alla,
Nu har Mike o jag snart bott i våran lgh i en vecka.
Måste säga att man börjar vänja sig vid tanken på att detta är ens hem, det kändes lite konstigt i början o jag tänkte att hur ska detta gå jag vill inte bo här. Men nu efter en vecka så börjar man kunna se sig själv bygga upp ett hem här.
Vi måste fortfarande köpa mycket men allt får ta sin tid, vi får dock snart vår soffa villket är väldigt exciting!
och imorgon ska vi åka till IKEA o köpa våran tv bänk, vi ska även se om vi kan lämna tillbaka våra täcken o byta storlek på dom, för dom vi har nu är alldelses för stora.
Sen börjar det väl bli tid för mig att skaffa mig ett jobb, haha! Mike sa idag när han kom hem o jag servera honom middagen att han börjar gilla det här med att ha mig hemma o att maten står på bordet när han kommer hem, kul!
Visst att det har varit skönt att va hemma, man kan sova hur länge man vill, man svansar runt här om dagarna o glor på tv, o sen är det dax att laga middag o sen kommer han hem vid sju. Jag tycker mycket om att vara själv o jag känner mig aldrig ensam, så det är väl därför jag inte har några större problem med att vara hemma själv hela dagarna. Men att jag skulle va hemma alltid är väl att dra det hela lite för långt, för fast jag tycker det är skönt så hatar jag känslan av att inte bidra med något. Visst har jag gjort saker när jag varit hemma, typ städat, målat fönsterna o sånt men jag vill bidra med pengar, jag gillar inte att leva på någon, just nu har jag mina egna pengar som jag slavat ihopa, men en dag kommer dom ta slut o då kommer jag få leva på Mike o det är inget jag känner att jag vill. Så snart får jag väl palla mig över till närmsta bar o se om dom behöver någon, haha!
Asså jag måste bara påpeka när jag sitter här att våran granne el ja hon som bor ovanför oss måste vara sten döv, hon har sin tv så jävla högt att jag håller på att få frispel på kärringen. Jag sitter nu i vårt sovrum o tittar på tv, o jag har tvn på normal volym o jag kan ändå höra hennes tv, innan fick jag skruva upp för att jag kunde inte höra vad dom sa på min tv för hon hade det så högt. Är det så det är att bo i lgh o det är jag som inte är van el är det bara hon som har det jävligt högt??!! Man vill lixom inte va lide gnällig o säga till, men jag kan ju tycka att man borde fatta att man inte kan feta upp volymen när man bor i lgh!! O sen på morgonen vid åtta när jag kommit tillbaka från att ha lämnat Mike vid tåget brukar jag gå o lägga mig igen, då sätter hon på sig skorna för hon ska väl till jobbet då o börjar gå runt med dom i lgh, o jag kan ju säga som så att när hon går med klacka skor på parketen ovanför mitt sovrum så kan jag höra det jävligt tydligt. Just nu är det okey för jag har inget jobb men tänk om jag börjar jobba natt o vill sova då? Då kommer jag fan säga till, jag menar va fan ta skorna från sovrummet o sätt på dig dom vid dörren innan du går kvinna!!!!!
Jaja nu ska jag återgå till att försöka höra vad som sägs på tvn, o kanske t o m äta lite chips det är ju trots allt fredag o jag har varit duktig hela veckan. Säger ju till Mike hela tiden att han måste va nyttig så då kan ju inte jag sitta o svulla en vardag. Men jajaa!

Ni får ha en bra helg!
Peace out <3

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Till dig!

Detta är min blogg och jag får skriva precis vad jag vill!

Om man talat saningen o du inte vet om vad som skrivits dom senaste 24h så tycker jag att du ska be din respektive att berätta för dig!

Jag vet inte om du läser o det spelar igentligen inte någon roll, för mig är du väldigt liten just nu. Du har sjunkit till en nivå där jag inte vill va. Efter allt jag/vi har gjort för eran familj o så uppför ni er på detta viset, pinsamt!

Att komma till någons hem o uppföra sig så borde för fan va straffbart o du ska va jävligt tacksam att jag inte va hemma, för jag lovar att det hade smällt! Jag må va smal, jag må va svag men arg det har du aldrig sett mig.

Men att du av alla människor tillåter detta, att du inte sätter stopp för det här, det är det som gör mig mest besviken.
Jag har alltid sätt upp till dig o jag har alltid tittat på dig som något annat än vad du igentligen är, men idag fick jag verkligen upp ögonen för vad för den människa du igentligen är, o tänk vad fel man kan ha. Att du bara sitter där hemma o låter det gå så långt är för mig oförståligt, man kan inte tvinga men man kan banne mig öppna munnen o sätta stopp för saker. Att tala är silver o tiga är guld är det va du lever efter? För jag ska tala om för dig att om man tiger är man likgilltig o det är samma sak som att hålla med, om man tycker att något är fel säger man det.

Att ni sen blandar in dom små är jävligt lågt även för er, det trodde jag inte!
Dom har inget med det här att göra, så varför ens nämna deras namn.
Att skylla på mig för att det va jag som lämnade är ju oxå jävligt lätt för er, ni vet att man kan även höra av sig o höra hur det går, villket många andra gjorde. Saken är även den att jag åkte flera veckor senare, vart va alla telefonsamtal under dom veckorna?! Det är jävligt lätt för er att sitta där hemma o gnälla att jag inte sa hejdå när ni inte gjorde ett skit själva!

Inte förrän du har hört av dig o bett om ursäkt vill jag ha något med dig att göra, o när det gäller din respektive finns där bara en sak jag har att säga -Kyss mig där solen inte skiner!

Jag har inget mer att säga er, Im done!

Peace out!


Ni betyder mest!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Possum

Sitter nu o dricker mitt morgon kaffe hemma hos Mikes foraldrar. Tanken va ju att vi skulle flyttat in i sondags med det smog sig. Sa nu blir det denna helgen istallet. Oh det ska bli denna helgen annars flyttar jag sjalv vill jag be o tala om!
Mike har tagit ledigt idag sa vi ska kunna mala fardigt listerna i lgh, suck! Oh jg fick den harliga uppgiften igar att diska alla pots and pans o allt annat som ska in i skapen, sa trakigt men men. Idag trodde jag da att jag skulle fa hjalpa Mike men icke, istallet sa han till mig att jag kan tvatta fonstrena o sen mala dom, amen oohhh! Ar det nagot som ar trakigt sa ar det att mala fonster, det ar nog det trakigaste du kan mala, usch! Jaja men det jag skulle beratta ar att igar nar vi korde hem fran lgh sa satt jag i filosofera o helt plotsligt tvarnitar Mike o jag tittar ut genom fonstret, o till min fasa ser jag den storsta ratta jag satt i mitt liv. Jag ar inte en san girly girl som bara skriker nar en mus el en ratta kommer gaende. Men jag vill lova att detta elande va enormt, sa jag vralar -Vad ar det for nagot?! Mike tittar pa mig som om jag vore dum i huvudet o sager - A possum!! Den va sa acklig! Helt vit med en jattelang rattsvans! Blaaa!

Har kommer en bild pa acklet!!

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()