I <3 Boobies!

Mina I love boobies, keep a breast armband har kommit, yay!

Fina va?!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Så fruktansvärt, Så hemskt!!

Trycker att vi alla ska skänka en tankte till denna familj!
Jag kan inte beskriva med ord hur hemskt detta är, och det är inte utan att jag gråter när jag läser detta inlägget.

http://lindaskriver.blogspot.com

Ta hand om era nära och kära, vi vet aldrig när någon tas ifrån oss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Post.

Detta kom i posten idag.Ser ut som en mexikansk flykting.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Trakigt..

Sorry for dalig uppdatering men jag hinner inte med. Ar sa jakla trott nar jag kommer hem att jag typ ater middag, tranar och sen pass out. Just nu sitter jag pa jobb och darfor har jag inga svenska bokstaver pa datorn. Matthew tittar lite pa morgon tv, sa jag passar pa att kolla mailen och lite sant.

Dom senaste dagarna har jag kant mig sa dar konstig, man har lixom en klump i magen och kanner sig allmant hangig.
Jag tror det ar for att dom senaste dagarna har jag tankt valdigt mycket pa att va hemma i Sverige. Pappa kommer hem pa leave fran Afghanistan och det kanns rent ut sagt skit att sitta har nar jag vet att alla ar hemma i Sverige utom jag. Det blir sa uppenbart att man inte ar dar nar pappa ska aka hem.
Kanns ocksa sa jakla surt att vi inte kan aka hem i sommar, har varken rad elller nog med semester.
Det vart inte sa det skulle va, jag ville kunna aka hem nar som men tyvarr fungerar det riktiga livet inte sa, framforallt nar man har typ tva veckor semester om aret.
Na ibland suger det verkigen att ha flyttat sa langt i fran sitt "riktiga" hem.
Jag angrar aldrig att jag flytta hit, men alla som tror att det ar en dans pa rosor och att det maste ju vara sa jakla kul att fa bo i USA, har FEL! Jag har pratat med manga manniskor som verkar tro att bara for att du bor i USA sa blir livet mycket roligare, jag ar hemskt ledsen att ta hal pa din bubbla men tyvarr sa ar det inte sant. Bara for att det tar mig enbart 45 minuter att ta mig in till Manhattan betyder det inte att jag ar lyckligare, eller att mitt liv ar roligare an ditt.
Jag forstar att det ar en otrolig upplevelse att fa besoka NYC for forsta gangen, det tyckte jag med. Men efter att ha varit dar inne en miljon ganger sa ar det lika kul att aka in dar, som det ar att ga pa hansa companiet i Malmo.
Dar ar manga saker i detta landet som jag alskar, och jag ar glad att jag har. Det ar super att kunna aka till ett kopcenter och va tvungen att valja villka affarer du vill ga in i, for dar ar for manga for dig att hinna med pa en dag. Jag alskar att saker ar oppna langre, aven i fororten. Och jag alskar New Jerseys sommar. Men fortfarande ar mitt hem i Svergie, det spelar ingen roll hur varm sommaren ar eller hur manga affarer jag kan shoppa i. Det ar fortfarande alltid nagot som saknas, min familj.
Sen far man aven hora ofta att ja men du har ju valt det sjalv, ingen tvinga dig att aka. Jo men tjena, det ar ju javligt latt att sitta och saga det nar man inte sjalv ar i situationen. Vem som helst kan ju forsoka smalla i mig att om dom traffat deras love of life sa hade dom bara sagt Na jag ar ledsen men jag maste aka hem igen. Bullshit ar vad det ar!
Anledningen till att jag och Mike valde att jag skulle flytta hit var for att han hade ett fast jobb med battre lon an vad jag hade. Jag hade inte ens ett fast jobb. Men en dag ska jag tillbaka, det blir val inte dom kommande aren, men hem igen ska jag!

Forutom min lilla svacka sa ar val allt forovrigt bra, fast vadret ar piss sa ar vi anda pavag at ratt hall.
I helgen gjorde vi inte for mycket, tog det lugnt och bara njot av att vara lediga. Men tyvarr tog den helgen slut och det gick alldeles for fort, som alltid.
Sa nu sitter man har och forsoker sysselsatta en fyra aring, suck.
Na jag ska inte klaga han ar en good boy, som han sjalv beskrev sig :)
Trakigt bara att komma pa saker att gora nar vadret inte tillater en att vara ute. Framfor allt i detta landet dar enbart 2% av barnen ager regnklader. Detta barnet ar inte ett av dom, alltsa ingen lek i regn.

Usch na nu far jag val angagera mig i barnet.
Ha en fortsatt trevlig dag!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Fredag

Thank god för fredagar.
Ikväll ska jag bara mysa med min älskling och inte ett skit ska vi göra i helgen.

over and out!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Psycko B*tch

Alltså idag när jag va i lekparken med Matthew så börja han bråka med en unge. Dom va lika goa båda två kan jag säga. Jag skällde på Matthew och sa till han att han skulle be om ursäkt annars åker vi hem. Och han bad så fint m ursäkt två gånger t o m, men tror ni den andra lilla ungen sa förlåt, icke! Istället börjar han stor tjuta så mamman satt där som en jävla mes och trösta han. Lixom va fan, visst att Matthew kanske börja, men det spelar väl ingen roll, det andra barnet slog ju honom med, han bet honom i handen t o m!
Jaja jag berätta det för Matthews parents iallafall och mamman sa att hon hade konfronterat mamman, men jag sa det att jag ville inte ställa till en scen innan jag visste hur hon hade reagerat. Men nu vet jag.
Sen gick kärringen och blängde på mig i över en timme, jag menar herregud vad vill du. Jag hörde t o m henne säga till sin ungen att han inte fick leka med vissa av barnen för att dom inte va snälla, ja menar vem fan säger så?! Hörde henne även säga att hon inte fick leka med vissa av ungarna för dom va för stora, men herregud människa! Jajaja det finns många idioter där ute. Nu ska jag laga middag.

Adjöö

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Happy St. Patrick's Day

Idag är det St. Patrick's Day, det firas med gröna jeggings och corned beef.
Det är även underbara väder så det blir parken idag. Är hemma en sväng nu när Matthew är i skolan. Skönt att hinna hem i två timmar, slänga in en maskin tvätt och förbereda sig för en lång dag.

Nä nu ska jag ta mig en macka.

Adjöö

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

GreenCard!

Äntligen har jag mitt green card.
Det har varit en lååång process men nu är den äntligen över, nästan. Om två år måste jag ansöka om ett nytt green card för detta gäller bara i två år, men det ska nog inte va lika mycket som nu. Sen om tre år som gift kan jag ansöka om citizenship. Men den tiden den sorgen, nu kan jag njuta av att komma o gå som jag vill utan att va rädd att dom inte ska släppa in mig igen, haha.
Annars är allt som vanligt här, våren börjar komma och imorgon och på fredag ska det bli 20 grader.
Ne nu måste jag sticka o handla.

Adjöö

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snorkel

Hej-
Hemskt ledsen för den dåliga uppdateringen. Men i måndags förra veckan började jag jobba.
Jobbar 7.30 till 18.30 måndag till fredag, så det är lite svårt att hinna med bloggen. Man ska hem, laga mat, tvätta, träna och sen är det fan dax att nanna kudden. Ja nä det är inte lätt att vara en hårt arbetade kvinna, haha! Nä men det är väl såhär det kommer va resten av livet, om man bor i detta landet. Jobb, jobb, jobb!
Jaja är ledig mellan 9-11 ons, tor o fredag iallafall. Idag va det pojken jag tar hand om, första dag på dagis. Så hans mamma va hemma, doch fick jag precis ett sms där det stod att hon fått köra o hämta honom för att han spytt. Jippi! Tänker fan ta mig en shot innan jag går! Jag fattar inte varför jag ska behöva komma, hon är ju hemma. Ta hand om ditt eget barn för fan! Det skulle fan inte förvåna mig om jag ligger och spyr i helgen. Jag kommer strypa någon om jag blir kass i helgen, jag o Helena ska ju för fan shoppa, hahaha!
Nä jag får väl köra o ta hand om någon annans sjuka barn, suck!
Ha en fortsatt trevlig dag!
Adjö

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Sorry!

Sorry för dålig uppdatering, inte så lätt att jobba 55 timmar i veckan och sen hinna med allt.
Får blogga mer i helgen när jag är ledig.
Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bilder.

Vår nya garderob som Mike så proudly har satt ihopa själv, svårt och se men den är grå.


Min nya anordning, gammelrosa sand och bolljus.


Min ljuslampa.


Ny matta i gästrummet, tyvär orka jag inte ta bort strykgärn och tvättställ för fotot.


Ny tavla till gästrummet, ska sitta ovanför soffan.


Självklart nya tulpaner!!


Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()