Sjuk..

Jäkla skit, tror jag håller på att bli sjuk. Jag är aldrig sjuk!!
Eller jag sjuk och sjuk, jag har hostat som en idiot nu i snart två veckor och det bli lixom bara värre och värre. Så igår hosta jag så jäkla mycket att jag hade värsta huvudvärken och var helt öm i hela kroppen. Kunde knappt sova på natten för att jag hosta som en galning. Mike fråga mig hela tiden om jag behövde medicin, men jag är väldigt skeptisk till "medicin" som man kan köpa i affären. Men nu i förmiddags hosta jag så mycket så jag tänkte att det var värt ett försök, så jag körde till affären och köpte hostmedicin, en för under dagen o en till natten. Blev sa chockad när jag stod där i affären och ska betala, sa ber expediten mig om mitt körkort. Jaha tänkte jag och gav det till henne, sen när jag kommer ut till bilen tänkte jag, vad skulle hon med det till. När jag kommer hem hittar jag i min påse en lapp där det stod att man maste vara 18 för att köpa hostmedicin som innehåller "nåt ämne" det va tydligen for att förebygga teen abuse.
Då frågar jag mig själv, hur kan man abuse hostmedicin, jag tog den utsatta dosen och höll på att avlida. Det var så sjukt äckligt att jag höll på att smälla av. Men men, folk är ju beroende av cigaretter och det är ju sjukt äckligt det med!

Från mitt lidande till något helt annat. I helgen hade vi Helena och Anthony över, villket var lika trevligt som alltid.
Vi grillade, gick till poolen och bara chillade. På söndagen körde vi till Jersey Garden, villket är ett jättestort köpcentrum. Sen efter det körde vi till Ikea och handlade lite smått och gott. Nu till helgen ska Mike och Anthony åka ner till Atlantic City och gå på casino, så jag åker hem till Helena och chillar i Hoboken. Så det ska bli kul, kanske går och får lite ansiktsbehandling eller nåt liknande.

Nä nu ska jag fortsätta tvätta!

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

The Jersey Shore.

Dom senaste dagarna har Mike o jag varit nere vid the jersey shore.
Hans föräldrar hyr tydligen ett beach house där varje år så detta året passa vi på att dra ner där ett par dagar och njuta av havet. Även fast vi bara är 45 minuter i från stranden så tar det så jäkla lång tid att åka dit pga all trafik, så det blir lätt att man inte orkar dra ner. Så nu när dom hade ett hus precis vid havet säger man ju inte nej.
Vi stack ner på lördagskvällen o stanna tills igår. Hela söndagen låg vi på beachen o götta oss och sen gick vi till något crab ställe och åt seafood. Måndagen bestod väl av ungefär samma, stranden hela dagen och sen på kvällen så skulle vi igentligen gå på nån klubb, men Mike o jag bestämde oss får att gå bort till Seaside Heights o se om vi kunde hitta the jersey shore house. En jäkla promenad blev det men vi hittade det. Så jag tog ett par foton och sen gick vi o åt skockervadd :) På tisdagen låg vi på stranden ett par timmar på morgonen och sen gick vi i affärer på eftermiddagen, ville ju köpa nån souvenir, fast vi kan åka dit vilken dag som helst :)
På kvällen grilla vi lite och sen vid nio snåret körde vi hem o va väl hemma vid strax efter tio. Fast jag behövde dela badrum med hans tre systar och han så va det en trevlig weekend. Och istället för att skriva mer så tänkte jag lägga upp lite bilder, jag kommer ju aldrig bli någon författare så bilder är bättre :)

Huset vi bodde i.
 

Vår gata.             Vid slutet ligger stranden.
 

Lavallette Boardwalk.
   

Lavallette Beach.
 

Seaside Heights Boardwalk.
 

The Jersey shore house.
 

Stranden.
 

Mina ny inköpta bikinis. För jag hade ju inga ;)
 

Liten souvenir.

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

End of an era!

Kan icke fatta att sista filmen ar har!!
Snyft! Hur ska man klara sig?!!

It's the end of an era!!!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

...

Va ett tag sen jag uppdatera nu. Sa jag tankte att jag far val saga nagot nu :) Dom senaste tva veckorna har jag bara glassat efter som jag inte har nat jobb fortillfallet. Har lixom inte hant nagot sa darfor har jag inget att skriva heller. Typ var dag sen forra fredagen har jag gatt till poolen o chillat.
Har nagra bilder oxa men jag sitter vid Mikes dator o jag fattar icke hur man gor med en macbook, haha. Far lagga upp dom i morgon. Na nu maste jag ta ut kladdkakan ur ugnen.

See ya!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sol

Hej, Sitter just nu på jobb o pillar navelludd :) Nä men jag sitter ute med den lilla, är väl en 26 27 grader ute så det är nice. Idag är btw min sista dag här, lite tradigt men men nya äventyr väntar. I helgen kommer Helena och Anthony för lite 4 of July firande så det blir kul! Annars är allt som vanligt så man får väl va nöjd. Nä nu skriker barnet! Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()